Otvoritev INFO TOČKE na Onkološkem inštitutu Ljubljana

S septembrom je na Onkološkem inštitutu Ljubljana začela delovati INFO TOČKA, v kater bo več društev in združenj onkoloških bolnikov imelo prostor za svoje dejavnosti. Prostor je zraven bifeja v pritličju. EuropaColon Slovenija ima svoj termin ob ponedeljkih od 9:00 do 16:00 ure, dobrodošli pa so vsi bolniki z rakom in jihovi svojci. Na vprašanja bomo odgovarjali člani Združenja, ki smo sami preživeli raka. V naslednjih mesecih bomo bolnikom in svojcem omogočili tudi posvet s psihologinjo. Veseli bomo vašega obiska!

Naši podporniki

Sponzorji in donatorji za nakup medicinske opreme

Dobrega dejanja
ne moreš nikoli
storiti prehitro,
saj nikoli ne veš,
kdaj bo zanj prepozno ...

... bodi dober!

Združenje Europacolon Slovenija je v letu 2008 pričela s svojo prvo humanitarno akcijo zbiranja sredstev za nakup nujno potrebne medicinske opreme - infuzijskih sistemov za avtomatizirano infudiranje zdravil, ki jih bomo podarili oddelku H1 Onkološkega inštituta Ljubljana, kjer se trenutno zdravi največ bolnikov z rakom debelega črevesa in danke.

Če želite pomagati pri doniranju medicinske opreme, lahko to storite preko tekočega računa trr: 02677-0257234175. Vsa zbrana sredstva bomo uporabili pri nakupu nujne medicinske opreme.