"Obdajte se le z ljudmi, ki vas bodo dvignili višje."
– Oprah
Postanite podpornik

V Sloveniji zboli vsako leto približno 3.000 novih bolnikov za raki prebavil. Rak prebavil je tradicionalno veljal za bolezen, ki se pojavlja predvsem pri starejših. Zadnje študije pa so pokazale, da se je pojavnost raka prebavil v zadnjih desetletjih znatno povečala pri mladih odraslih (20 - 50 let).

Vsak pacient je zgodba zase. Diagnoza rak povzroči psihološko stisko in je zelo travmatičen dogodek za bolnika in njegove bližnje.

V Združenju EuropaColon Slovenija že 15 let združujemo bolnike z raki prebavil, njihove svojce, zdravstveno osebje in drugo zainteresirano javnost.

Hvaležni smo vsem podpornikom, ki nam stojite ob strani. Veseli bomo vsake finančne podpore. Vsak prispevek šteje. Skupaj lahko dosežemo spremembe.


Podprite nas z donacijo

Vsa zbrana sredstva bomo uporabili za aktivnosti in programe, namenjene izboljšanju kakovosti življenja bolnikov z raki prebavil in njihovih svojcev ter ozaveščanju splošne javnosti.

Svoj prispevek lahko nakažete na:

EuropaColon Slovenija, Združenje za boj proti raku debelega črevesa in danke

Einspielerjeva 6

1000 Ljubljana

TRR: SI56 0230 0025 6930 220, odprt pri NLB

Davčna številka: 26985217 (nismo davčni zavezanec)


Namenite do 1% dohodnine

Združenju EuropaColon Slovenija lahko namenite 1 % svoje dohodnine.

Če želite podpreti EuropaColon Slovenija, Združenje za boj proti raku debelega črevesa in danke in nam nameniti do 1 % svoje dohodnine lahko to storite do 31. decembra 2023,
tako da natisnete in izpolnite obrazec ter nam ga pošljete na zdruzenje@europacolon.si ali po pošti na: EuropaColon Slovenija, Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana.

Obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije lahko oddate tudi na spletni strani eDavki.

Vsem, ki ste že odstopili del dohodnine in ki to boste, se v združenju iskreno zahvaljujemo.


Donatorji in sponzorji

Z nami so in nam pomagajo pri delovanju številna podjetja in posamezniki. Vsem in vsakemu posebej se iskreno zahvaljujemo!


© 2018 Europacolon | Vse pravice pridržane | Izdelava: MMstudio