Skupaj smo v tem!


Počastimo naše najdražje, ki so preživeli raka prebavil.

Pošljimo podporo in pogum vsem, ki še stopajo po poti zdravljenja.

Spomnimo se vseh ljubljenih – mame, očeta, hčerke, sina, sestre, brata, babice, dedka, prijateljice, prijatelja, sodelavke, sodelavca – ki jih ni več med nami in proslavimo njihovo življenje.

Pošljimo
ZVEZDICO v spomin, SRCE v podporo na poti ali METULJA za vse preživele. Z virtualno knjigo zgodb SKUPAJ SMO V TEM pomagamo osveščati in dvigniti glas za vse, ki so zboleli za rakom prebavil.


Zgodbe naših najdražjih

Dragemu očetu, Likar Ivanu
V bolnici Antona Vrbnjaka je bil l. 1961 operiran na dvanajsterniku; Imel sem 8. rojstni dan, ko je umrl doma, star, star šele 52 let. Težek in globok je spomin nate, OČKA
Likar Ivan , sin
Ljubi mami !
L. 1969 jo je na Onkološkem inštitutu operiral prim. Edvard Žitnik. Z limfnom edemom na levi roki se je borila 20 let, odstranitve roke v Murski Soboti l. 2011 pa žal ni preživela, ni se VRNILA!
Sin, Likar Ivan
Bojan Bačar
naj mu bo lepo med angeli
Jana
Bojan
Bil si borec, ta misel naj odleti vsem ki se borijo z boleznijo, veliko poguma.
Jana
Mene
Carica si, ker si pogumno dala skozi, kar si dala. Zato veš, da če se zgodi še kaj, si več kot dovolj trmasta, da premagaš vse. Vse bo v redu, z vsemi, ki smo v tem. Glavo gor :)
Mene
Prijateljica Marija
Dolga in naporna pot zdravljenja je za teboj. Bodi vedno tako optimistična in pozitivna, čeprav vem, da je bilo tudi tebi težko.
Nada
VSEM...
ki bijejo bitko in naj vedo, da je vsak dan zmaga!
Aleksandra
Ljubljeni tati
Hvala ti za vse trenutke, modre misli, objeme in poljube. Ni ti bilo dano, da bi doživel in užival v radostih s svojo vnukinjo, a vedi, se v njenih očeh skriva tudi tvoja energija.
Metka
© 2018 Europacolon | Vse pravice pridržane | Izdelava: MMstudio